Servicii pentru chiriasi


chirias Pentru clientii nostri din postura de chiriasi sau viitori chiriasi de spatii comerciale HighStreet pune la dispozitie urmatoarele servicii:

* consultanta privind situatia actualelor contracte de locatiune (inchiriere) pentru un anumit bulevard.    
* generarea “la comanda” a unei oferte intr-o anumita zona.
* punerea la dispozitie a informatiilor legate de expirarea contractelor de locatiune dintr-o zona de retail stradal, in vederea pregatirii din timp a preluarii unui contract sau a inchirierii propriu-zise a unui spatiu comercial.
* renegocierea chiriei unui contract de locatiune.

Pentru acest demers HighStreet pune la dispozitie o echipa care efectiv cunoaste situatia din teren, cunoaste proprietarii majoritatii imobilelor din vecinatatea spatiului pentru care se renegociaza chiria, atat in Bucuresti cat si in tara (un proprietar nu accepta neaparat parerea specialistilor din presa, ci intelege un fenomen prin prisma intamplarilor din jurul sau – iar aici ne referim in mod special la proprietarii din provincie).

Serviciile enuntate mai sus sunt puse la dispozitia dvs. prin intermediul unui personal care a dezvoltat timp de peste patru ani retele de institutii bancare, telefonie mobila, lanturi de farmacii, cazinouri, precum si retelele altor retaileri autohtoni sau internationali. Informatiile acumulate privind situatia spatiilor comerciale se datoreaza muncii de zi cu zi exclusiv pe spatii comerciale si a contactului zilnic cu zeci de proprietari, HighStreet ajungand sa cunoasca foarte bine situatia spatiilor comerciale atat in Bucuresti cat si in provincie.